New Marinero

O nama

Počeli smo da radimo 2014. godine

New Marinero nalazi se na prelepoj lokaciji Zemunskog keja, tačno preko puta Lida (Ratnog ostrva). Počeli smo sa radom juna 2014 godine i napravili pravo mesto za ljubitelje Dunava, dobre hrane, kafe, vina i prelepog pogleda na prirodu. Ljudi koji stoje iza ovog restorana su pravi domaćini, a osoblje (koje je spoj mladosti i iskustva) Vam je na raspolaganju non-stop. Svi zajedno se trudimo da se osećate prijatno i da odavde ponesete samo lepe uspomene. Radimo za to da od nas odete sa osmehom na licu. Da Vam svaka uspomena bude isključivo prijatna i da nam se rado vratite.

Šef kuhinje Bojan Šutanovac

Je momak koji je oličenje svega onoga što mi predstavljamo. Momak koji zrači pozitivnom energijom i skromnošću je u stvari pravi čarobnjak u kuhinji. Nenametljivo stvara magične zalogaje i spreman je uvek zarad svoje kuće na maksimalno požrtvovanje. Iako jako mlad i mnogi bi rekli neiskusan dokaz je da mladim ljudima treba dati šansu jer na mladima svet ostaje. Nadamo se da ćete i vi iskusiti savršenstva Bojanove kuhinje.

Naš bogat meni

Naš meni obiluje jelima mediteranske kuhinje koja će Vas svakim zalogajem povesti na avanture mediteranskog podneblja. Ništa ne bismo posebno izdvajali jer smo jako ponosni na sva jela iz našeg malog jelovnika. Ono što rado ističemo je da su naše namirnice uvek sveže. Da su nase njoke i taljatele kao i sosevi napraveljeni kod nas u restoranu. Ponosimo se i kartom pića koja je napravljena za pasionirane ljubitelje kafe i vina, kao i za one mladje koji vole da popiju kvalitetan proteinski šejk ili dobar ceđeni sok.